13. luukku: luonnearvonta

Aiempien, ihanien arvontojen innoittamana päätin laittaa virtuaalikoiraharrastajille jakoon luonnetta tai paria! Nyt on aika lähteä tavoittelemaan bittikoirilleen uniikimpaa imagoa. :)

Olen todennut kirjoittamieni luonteiden persoonallisuuden riippuvan hirveän paljon siitä, inspiroiko koira minua esimerkiksi ulkonäkönsä tai virallisen nimensä puolesta. Siksipä tällä kertaa ei ole kyseessä ihan suoranainen arvonta, vaan valkkaan joukosta ne kaikkein inspiroivimmat koirat... :)

Kukin harrastaja saa ilmoittaa korkeintaan viisi koiraehdokastaan mukaan. Lähetäthän osalllistumisesi joko alle tai sähköpostitse osoitteeseen virtuaalisuus (a) gmail.com. Mainitsethan viestissäsi virtuaalinimimerkkisi, koiriesi sivut sekä mahdolliset toiveet luonnetta koskien.

Toivottavasti saan paljon koiraehdotuksia, eipä malttais olla kirjottamatta kun motivaatio iskee! Mielivaltainen arvonta suoritetaan keskiviikkona 20.12.2017.

Pample ja Turbo toivottavat kanssaturreille rauhallista Lucian päivää ja rakkaudentäyteistä joulun odotusta! ♥


~ Sparkle

Kommentit

 1. http://ponipallero.suntuubi.com/?cat=239
  http://ponipallero.suntuubi.com/?cat=254
  http://ponipallero.suntuubi.com/?cat=191
  http://ponipallero.suntuubi.com/?cat=238
  http://ponipallero.suntuubi.com/?cat=253

  :)

  VastaaPoista
 2. http://kuunlilja.net/hippisley/usva.html
  http://kuunlilja.net/hippisley/entti.html
  http://kuunlilja.net/hippisley/neemi.html
  http://kuunlilja.net/hippisley/meska.html
  http://kuunlilja.net/hippisley/unto.html

  Toiveissa että luonteessa mahdollisesti huomioitu jotenkin perinnöllisyysjärjestelmän luonnepisteitä, ainakin jos joku on erityisen korkea tai matala. Esim. Usva ääniherkkä ja kekseliäs, Entti ketterä&vilkas ja käyttää paljon nenäänsä, Neemi fiksu, mutta turhan pehmeä, Meska vähän hömelö, ja täydessä näyttelyturkissaan aika hitaan puoleinen liikkeissään, ja Unto ehkä turhan terävä, ja ongelmanratkaisutilanteissa kysyy mieluummin ihmiseltä apua kuin käyttää omaa päätään, mutta muuten mukava koira yms.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti