Kahdeksas luukku

Vielä on hyvää aikaa pohtia lahjoja. Yksi tärkeimistä paketinsaajista on tietysti nelijalkainen ystäväsi. :) Tässäpä muutamia vinkkejä siihen, mitä karvakorvien kääröihin voisikaan paketoida.  


Hyötylahjat
Pimeään aikaan heijastinliivit, valopannat ja muut ulkoilun turvallisuuteen liittyvät tavarat ovat tuiki
tarpeellisia. Entäpä pitäisikö koviin pakkasiin varautua tossuin tai vaikkapa uudella manttelilla?

Lelut
Kurkkaappa vaikka PCO Star Wars -sarjan pehmot tai treeneihin Petsafe Treat & Train kauko-ohjattava palkkalaite. Aktivointilelut ovat aina ajankohtaisia. Kokeile vaikka uudet aktivointimatot namien piilotukseen.  

Herkut
Luut, namit, keksit, lihat, rustot, kuivatut herkut, pakastetut herkut, paistetut herkut, herkut pussissa, herkut paketeissa.. on kovia ja pehmeitä, pateeta, palasia, murusia.


Tee-se-itse lahjat
Kaikkea ei tarvitse tietenkään ostaa kaupasta! Miten olisi esimerkiksi pussillinen käpyjä? Itseleivottuja pipareita tai muita juluherkkuja? Täältä löydät muutamia reseptejä kotitekoisten namien askartelemiseen. Viluisimpien omistajat voivat myös haastaa käsityötaitonsa ja laittaa puikot heilumaan! Kokeile vaikkapa koiran pipon neulomista.

  


Päivitä ensiaputarvikkeet
Tulevaa vuotta varten on hyvä pistää koirien ensiaputarpeet ajan tasalle. Sidetarvikkeiden ja desinfiointiaineen lisäksi laatikkoon voi hankkia esimerkiksi kuumemittarin, maitohappobakteeria, kosteuttavia silmätippoja, närästykseen sopivaa lääkettä, kyytabletit, punkkipihdit, sakset, tossu tai muu tassusuoja, pinsetit ja kynsiverenvuotoa tyrehdyttävää jauhetta (kaliumpermanganaatti).
Lahjakortit
Lahjakortteja voi ostaa perinteisten eläinkauppojen lisäksi myös koirauimaloihin, erilaisiin koirakouluihin/tapahtumakeskuksiin, koirien puuhapaikkaan Touhuun & Temmellykseen, Showlinkiin, hierojalle/fyssarille/osteopaatille ja eläinlääkäriin.


Aineettomat lahjat
Aineettomia koira-aiheisia lahjoja voi lunastaa mm. Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitosta ja erilaisilta kodittomien koirien yhdistyksiltä. Tai miten olisi Team Rokka -paita norsunluukoiramme projektien tukemiseen?

Kommentit